Friends of music  
 
 
Μαρία Παπανικολάου ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
 

 

Πρίγκηπες από καρδιάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαρία Παπανικολάου

Η  Μαρία Παπανικολάου έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη όπου ζει και τραγουδάει εδώ και δέκα οκτώ χρόνια.
Μουσικά ερεθίσματα υπήρξαν άφθονα απ΄την οικογένεια της, κυρίως βυζαντινά, κλασικά αλλά και παραδοσιακά.

Ασχολήθηκε για  2 χρόνια με το  πιάνο αλλά από νωρίς γοητεύτηκε με την κλασική κιθάρα και φοίτησε στο Σύγχρονο ωδείο καθώς και στο ωδείο του Κώστα Ματσίγκου.

Επίσης παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού στο Μακεδονικό ωδείο, όπως και μαθήματα υποκριτικής στο θέατρο της 25ης Μαρτίου.

Έχει συνεργαστεί  με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως oι: Μανώλης Ρασούλης, Γιώργος Ζήκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βάσω Αλαγιάννη, Κώστας Καλδάρας, Active Member, Κώστας Μπραβάκης, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Πάνος Ράπτης, Κώστας Μαγγίνας, Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α.

Για επτά χρόνια συμμετείχε στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 Δισκογραφια

1995 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - Πέτρος Δουρδουμπάκης (συμμετοχή)

1997 ΣΑΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ - Πέτρος Δουρδουμπάκης (προσωπικός δίσκος)

1999: "7 ΖΩΕΣ" – Ανδριανή Ζαγκανά (προσωπικός δίσκος)

1996: "ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ" (φωνητικά)

2000: "Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ" - Σωκράτης Μάλαμας (φωνητικά)

2001: "KRAMAHOPERATA II" – (συμμετοχή)

2001:Η ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ - Κώστας Μπραβάκης (συμμετοχή)

2000: ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ- Sadahzinia (συμμετοχή)                          

2004: "ΞΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ"- Πάνος Ράπτης (συμμετοχή)                          

2006: "SEVEN FOR A SECRET" - Κώστας Μαγγίνας
(συμμετοχή)

2005: "ΔΩΔΕΚΑ ΚΥΚΛΟΙ" - Κώστας Μπραβάκης (συμμετοχή)


 

Περισσότερα videos στο youtube...

 

"Σαν πεταλούδα"
Πέτρου Δουρδουμπάκη

Μαρία Παπανικολάου



 

Περιεχόμενα CD

1. Σαν πεταλούδα
2. Μια λέξη παραπάνω
3. Ποιος έχει το δικαίωμα
4. Προδοσία και πίστη
5. Ω μωρό μου
6. Φύγε καρδιά μου
7. Το βάλσαμο
8. Βαρύ- ελαφρύ
9. Τις στιγμές που φεύγεις
10. Μια μέρα φθινοπωρινή
11. Αγάπη
12. Ήλιος (ορχηστρικό)

"7 ζωές "
Ανδριανής Ζαγκανά

Μαρία Παπανικολάου



 

Περιεχόμενα CD

1. Μη χαθείς
2. Γλυκειά μου μάνα
3. Το καράβι
4. Αστεράκι στο λαιμό
5. Θέλω δεν θέλω
6. Η γάτα κι ο Θεός (7 ζωές)
7. Στοίχημα
8. Μικρό χασάπικο
9. Πολύχρωμη γιολάντα
10. Χαμαιλέοντες
11. Δεν τρέχει τίποτα
12. Σα ξυπνάς

"Ξένοι Τόποι"
Πάνου Ράπτη




Περιεχόμενα CD

1. Δώρο ακριβό
2. Πεταλούδα
3. Ξένοι τόποι
4. Σκύβει στη γη
5. Χρύσα
6. Ροβινσώνες
7. Λένε να φύγω
8. Μονοπάτι
9. Της ζάλης
10. Όλο ταξιδεύω
(Μ. Παπανικολάου)

 

 

Μουσικά videos στο Youtube

Μαρία Παπανικολάου
"Γλυκιά μου μάνα"

 

 

Μαρία Παπανικολάου
"Όλο ταξιδεύω"

 

Μαρία Παπανικολάου
"Αγάπη αβάσταχτη"

 

 

Μαρια Παπανικολαου
"
Νανουρισμα"

 

 

Μαρία Παπανικολάου
"
Στον παράδεισο"

 

 

Μαρια Παπανικολαου
"Σαν πεταλουδα"

 

 


© 2006-2017 Friends of music GR